Ponuda i Smještaj

Card image cap
Brvnara

Drvena nastamba kapaciteta 12 osoba za grupe. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u MAJU, JUNU I SEPTEMBRU iznosi 25,00 KM odnosno 12,50 EUR po osobi. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u JULU I AUGUSTU iznosi 30,00 KM odnosno 15,00 EUR po osobi. Za djecu do 7 godina usluge noćenje gratis, a do 12 godina 50 % od ukupne cijene. Boravišna taksa iznosi 2,00 KM (1,00 EUR) po osobi i nije uključena u cijenu. Za agencije dajemo 10% popusta ( od ukupne cijene noćenja i raftinga)

Card image cap
Katun

Drvena nastamba - kapaciteta 8 osoba za manje grupe. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u MAJU, JUNU I SEPTEMBRU iznosi 25,00 KM odnosno 12,50 EUR po osobi. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u JULU I AUGUSTU iznosi 30,00 KM odnosno 15,00 EUR po osobi. Za djecu do 7 godina usluge noćenje gratis, a do 12 godina 50 % od ukupne cijene. Boravišna taksa iznosi 2,00 KM (1,00 EUR) po osobi i nije uključena u cijenu. Za agencije dajemo 10% popusta ( od ukupne cijene noćenja i raftinga).

Card image cap
Tolarica

Drvena nastamba kapaciteta za 2 osobe. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u MAJU, JUNU I SEPTEMBRU iznosi 25,00 KM odnosno 12,50 EUR po osobi. Cijena noćenja sa doručkom ( švedski sto) u JULU I AUGUSTU iznosi 30,00 KM odnosno 15,00 EUR po osobi. Za djecu do 7 godina usluge noćenje gratis, a do 12 godina 50 % od ukupne cijene. Boravišna taksa iznosi 2,00 KM (1,00 EUR) po osobi i nije uključena u cijenu. Za agencije dajemo 10% popusta ( od ukupne cijene noćenja i raftinga)

Card image cap
Auto Kamp

Autokamp površine 10 000 kvadratnih metara uz samo jezero uz video nadzor i fizičko obezbjeđenje 24 sata. Za osobe kamperskog duha i ljubitelje prirode. Autokamp raspolaže sa kapacitetom od 200 mjesta, sa priključcima za struju i sanitarnim čvorom sa toplom vodom (18 toaleta), te besplatnom WI-FI internet konekcijom. Autokamp je zasebna cjelina u sklopu Eko sela Boračko jezero, što gostima garantuje mir, privatnost i potpuni užitak u čarima i ljepotama Boračkog jezera.

Card image cap
Sport

Posjedujemo veliki teren za nogomet zatim mali teren za nogomet, teren za odbojka na travi, odbojku na pijesku, Stoni tenis, Penjanje uz konop, Pikado, Potezanje konopa te Vožnju čamcem.

Card image cap
Privatna plaža

Posjedujemo tri pontonske plaže (drvena podloga) uključujući i pješčanu plažu, posebne oaze u hladu za odmor, te za ljubitelje ribolova raspolažemo sa zadnjim u nizu ponotona (ribolovački ponton – manje površine za ribolov u jezeru).

Card image cap
Gastro ponuda

Gastro ponuda.....

Card image cap
Vrhunska vina

Card image cap
Otvoreni bar